Hoe lang is Vocal eaze houdbaar?

Vocal eaze is bij kamertemperatuur minimaal net zo lang houdbaar als als op het flesje vermeldde datum

Bij bewaring bij hoge temperaturen bijv: in de auto of in je flight case kan de smaak veranderen, echter de werking blijft hetzelfde.

Hoe vaak kan ik Vocal eaze gebruiken.

De dosering Bromelaine van een flesje vocal eaze is veel lager dan de dagelijks toegestane hoeveelheid. Bij gebruik als spray is de is gebruik nagenoeg onbeperkt.

Maakt het uit hoe ik Vocal eaze gebruik

Het effect van Vocal eaze hangt heel nauw samen met hoe je de spray toe past. onder het kopje Hoe te gebruiken staat dit omschreven.

Gebruik Vocal eaze bij de minste aandrang om te hoesten of te kuchen zodat je strottenhoofd en stembanden zo veel mogelijk rust krijgen. Gebruik Vocal eaze ook tijdens het zingen wanneer je bijv een rateltje/korreltje voelt opkomen of om je keel te "smeren". En gebruik na je optreden als hulpmiddel bij herstel.

Wordt Vocal eaze gebruikt door bekende Nederlanders

Zeker wordt Vocal eaze gebruikt door bekende en gekende vocalisten en sprekers. De spray heeft al geruime tijd zijn weg gevonden naar de back-stage van grote concertzalen als de Ziggo Dome, Afas Live en GelreDome. Uit privacy overwegingen kunnen we geen namen noemen van onze afnemers; hoe graag we dit ook van de daken zouden willen schreeuwen.

Vocal eaze en allergiën

Wanneer je allergisch bent voor ananas kan het gebruik van vocal eaze een reactie veroorzaken. ook het gebruik van vocal eaze bij allergie voor een der andere grondstoffen. Tot nu toe is bij 1 gebruiker gebleken die allergisch is voor aardbeien dat deze ook reageerde op de in Vocal eaze aanwezige bromelaïne